Hiszünk abban, hogy a társasjátékos tartalmakban visszaadható a játék élménye. Célunk, hogy tartalmainkon keresztül átélhessétek azt az élményt, amit a játék is megad. Az asztal fölötti nevetést, intrikát, a játékok feszességét és a keményen gondolkodtató játékok érdekes és gyakran izzasztó élményét.

 

De mit is keresel most itt?

Ezen az oldalon gyűjtöttük össze az összes tartalmat, amit neked szánunk: adásokat, cikkeket, továbbá közelgő eseményeinkre is tudsz jelentkezni. Merülj el a tartalmakban és játssz velünk személyesen is!

 

Oké, de mégis kik vagyunk?

Pisti - Az alapító

Pisti a Dice and Decks kapitánya, szívén viseli a játékosokat, hallgatókat és olvasókat. Ő fogja a szelet a Dice and Decks vitorlájába, hogy szélsebesen szelhessük a habokat.

Speciális képesség:
Beleérzés és iránymutatás (Kitalálja, hogy mire vágytok úgy, hogy azt gyakran még ti sem tudjátok. Ha lehet valamit jól csinálni, ő megálmodja, hogy lehet mégjobban.)

 

Balázs - A társalapító

Balázs a fa a tomboló viharban. Amikor az elemek tombolnak, ő is elemében érzi magát és elemez.

Speciális képesség:
Egyensúly ((szinte) Megingathatatlan érzelmileg. Sosem azt látja, ami a képen szerepel, hanem az összefüggéseket keresi.)

 

Geri - A vágó

Geri velünk tart, mióta a podcast adásaink megszülettek, és neki köszönhetjük a videóinkat is. Ahol véget ér a valóság, ott kezdődik az ő munkája: ő színezi meg a videóinkat és tölti meg őket humorral.
Másodállásban persze ninja: Úgy tevékenykedik, hogy észre sem veszitek, hogy ott van.

Nélküle nem létezhetnének a videóink.

Speciális képesség:
Színezés (+3-at ad minden videó sebzéséhez. Bizonyos mezőkre lépve képes megbontani a valóság szövetét.)

 

Gábor - Az újságíró

Gábor az igazi elemző. Ízekre szed bármilyen játékot, amivel valaha is leül játszani és szénné elemzi. Igazi logikus euros, akinél csak a racionalitás játszik, de amit a játékok mélyén lát, azt szórakoztató formában mutatja meg nekünk is.

Nélküle nem létezhetnének a cikkeink.

Speciális képesség:
Analízis (Képes fejben összerakni a puzzle darabjait. Olyan összefüggéseket elemeire tud bontani, amikről másnak fogalma sincs.)

 

És kikkel dolgozunk együtt?

Ákos

Ákosnak köszönhetjük képregényes arculatunkat. Ha kíváncsiak vagytok a munkáira, megtalálhatjátok a műveit: itt