#classic

Címkék
Megjelenés időpontja

Ebben az epizódban Balázs és Pisti a társasjátékos hobbi és a személyiség, jellemfejlődés kapcsolatáról beszélgetetett. EQ, IQ - vajon van köze hozzá ki milyen jó játékos?

Ezek mellett kicsit érintettük a játékok nehézségének, komplexitásának témakörét.

Címkék
Megjelenés időpontja

Bemutatkozik a Dice and Decks társasjátékos Podcast, 3 jóbarát váltja meg a társasjátékos világot kéthetente az éterben.

Első adásunkban beszélünk kicsit magunkról, hogyan indultak klubalkalmaink, illetve mik a terveink a Podcasttal kapcsolatosan.

Tarts velünk!

Facebook: https://www.facebook.com/diceanddecks21

22. Kipróbáltuk - Frostpunk, the board game Balázs 2023. 03. 19., v – 09:37
Megjelenés időpontja

Világvége, szétfagyás, reaktor, gyerekmunka, törvények. Na de vajon működik a nagyasikerű digitális játék társasjáték változata? Szubjektív, független véleményünkből kiderül. :)

Közzétette: Gábor, 2023 február 21
Címkék

Egy bennfentes információ a szerkesztőségünk életéből: rendszeresen szóba jön köztünk a játékok időtállósága. Mely darabok öregszenek jól, és melyek kevésbé? Az évtizedekig friss, élvezetes játékélményt nyújtani tudó társas titkát még nem találtuk meg, de vannak olyan darabok, amelyekről egyetértésben gondoljuk azt, hogy kiállták az idő próbáját. Balázs Race for the Galaxy bemutatója után, ma elővesszük a társasjátékok Chokitoját.

Kíváncsi vagy a teljes cikkre? A lenti linken megtalálod:
Közzétette: Balázs, 2023 február 14
Címkék
Ahogy változik a világ és változunk mi magunk is, úgy igyekszünk folyamatosan alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez úgy a játékokon belül, ahogy a való életben is. Egy időben a járványok szakítottak el minket azoktól, akikkel régen sok kellemes órát töltöttünk az asztal fölé görnyedve, de ahogy idősödünk, megtapasztaljuk azt is, hogy egyre kevesebb időnk lesz vagy egyre nagyobb távolságok választanak el azoktól, akikkel legszívesebben akár hetente többször is szívesen játszanánk együtt...
Kíváncsi vagy a teljes cikkre? A lenti linken megtalálod:
Közzétette: Gábor, 2023 február 7

Az Oureák Gaia a Földanya gyermekei, a hegyek istenei a görög mitológiában. Az ő nevükből származik a hegyekre utaló Oros kifejezés. Ennyire átgondolt címválasztással még soha nem találkoztunk társasjáték esetében. Egyetlen szóval elmond mindent a játékról: a hegyek ősi isteneinek szerepébe bújva kell majd a játékosoknak formálni a világ képét! Egyre hatalmasabb hegyek születnek isteni akaratunkból és a hegyek tetejére különféle megszentelt helyeket építhetünk.

Kíváncsi vagy a teljes cikkre? A lenti linken megtalálod: